Jointace gel, 75 ml

Jointace gel, 75 ml

Jointace obliž, 8 kosov

Jointace obliž, 8 kosov

No Dol obliži, 5 obližev

Redna cena 16,15 € Akcijska cena 15,34 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
258768

Izdelek je namenjen blaženju revmatičnih težav ter bolečin v mišicah in sklepih. V izdelku so združene zdravilne lastnosti arnike, kafre, hudičevega kremplja, bele vrbe, žvepla in sivke. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih snovi zagotavlja 24-urno delovanje.

Kafra deluje protibolečinsko in protirevmatično. Glavne učinkovine arnike delujejo močno protivnetno in antiseptično, spodbujajo pa tudi delovanje krvnega obtoka. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih. Olje sivke delujejo  pomirjujoče in blago sedativno. MSM deluje protivnetno in analgetično pri preobremenitvah, vnetjih ter degenerativnih spremembah sklepov. Hudičev  krempelj zmanjšuje vnetje in bolečine. Izvleček bele vrbe se tradicionalno uporablja pri sklepnem in mišičnem revmatizmu.

Aktivne sestavine:

Kafra, izvleček arnike (Arnica montana), eterično olje sivke (Lavandula angustifolia), dimetilsulfon, izvleček hudičevega kremplja (Harpagophytum procumbens), izvleček vrbe (Salix alba).

Navodilo za uporabo:
Obliž se nalepi na želeno mesto in pusti delovati 24 ur. Če je potrebno, se po tem času lahko nadomesti z novim. Če potrebujete manjšo velikost, lahko obliž obrežete s škarjami.

Več informacij
Proizvajalec ESI