Dr.Junghans, Aspirator za nos

Dr.Junghans, Aspirator za nos

Nasaleze junior, aroma jagode, pršilo za nos

Nasaleze Junior je pršilo za nos v prahu, ki klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. 

Nasaleze Junior deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali). V nosu naredi naravno zaščitno plast, ki hitro zaustavi leteče alergene. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu, varuje pred srbenjem oči. Učinkuje na vzrok alergije, zato se simptomi ne izrazijo. Brez neželenih učinkov.

Nasaleze Junior je primeren za vso družino, tudi za otroke, nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo jagode.

Redna cena 9,49 € Akcijska cena 9,02 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
483612

Deluje na vzrok alergije (mehanska zaščita) in ne na simptome. Vsebuje zelo fin celulozni prašek rastlinskega izvora v pršilu za nos in z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast gela. Nase veže alergene, ki se prenašajo po zraku in jih vdihavamo skozi nos (npr. cvetni prah, izločke pršic, prah, živalski prhljaj,…).
Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Povečuje učinkovitost sistema filtriranja zraka v nosni votlini.

Ne vsebuje zdravil in nima znanih stranskih učinkov, je varen za uporabo za celo družino, vključno za otroke in nosečnice, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj z zdravili za alergijski nahod. Ne uporabljajte pa ga sočasno z drugimi nosnimi pršili.

Uporaba:
 Pršilo uporabite 3x dnevno, oz. tudi večkrat, če je to potrebno. Nastanek namestite v nos in 1x stisnite plastenko, ob tem zadržite vdih, NE vdihnite! Vsebina 1 plastenke zadostuje za 1 mesec vsakodnevne uporabe

Po čiščenju nosu in pri izcedku iz nosu obnovite zaščitno plast v nosu s ponovnim vpihom.


Kot nadomestilo nosne sluzi, se Nasaleze neškodljivo odstrani, ko opravi svojo nalogo.

Več informacij
Oblika Pršilo
Komu je namenjeno Otroci
Mesto delovanja Nos