Imunoglukan Junior sirup, 120 ml

Imunoglukan Junior sirup, 120 ml

Prospan 7 mg/1ml sirup, 200 ml

Prospan 7 mg/1ml sirup, 200 ml

Lekobeba vetrovne kapljice, 70 g

Redna cena 5,87 € Akcijska cena 5,58 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
288543

Naravna pomoč ob črevesnih vetrovih

Prehransko dopolnilo za mirne dneve in noči vaših najmlajših ob prebavnih motnjah, zaprtju, krčih in vetrovih. Sladkorni sirup s kombinacijo izvlečkov kumine, komarčka, janeža in mete je primeren za uporabo pri vseh starostnih skupinah od dopolnjenega prvega tedna dalje.

Sestava: navadni sirup, laktoza, eterična olja janeža, kumine, komarčka in poprove mete 

Navodilo za uporabo:
Pri dojenčkih priporočamo redno uživanje Vetrovnih kapljic, ob vsakem obroku naj zaužijejo 5 do 10 kapljic s pomočjo žličke ali dude. Po potrebi odmerek kapljic priporočamo tudi ob samem krču, tudi če je to med obroki. Priporočeni dnevni odmerek pri dojenčkih in otrocih do dopolnjenega 2. leta starosti naj ne presega 50 kapljic. Otroci do dopolnjenega 8. leta starosti naj ob podobnih težavah enkrat dnevno (najbolje zjutraj na tešče) zaužijejo eno žličko sirupa, starejši otroci do 14. leta žličko in pol, ostale starostne skupine pa eno žlico.

Opozorilo:

Ob uživanju prehranskega dopolnila obstaja možnost reakcij na koži, če je uporabnik občutljiv na eterična olja, kar se kaže kot pordela koža, izpuščaji, redkeje bruhanje. V takšnih primerih priporočamo, da prekinete z uporabo LEKOBEBA Vetrovnih kapljic za 48 ur. Če znaki v tem času ne izginejo, velja vzrok za njihov nastanek iskati drugje, uporabnik pa lahko nadaljuje z uporabo prehranskega dopolnila.

Izdelek vsebuje laktozo (mlečni sladkor), zato odsvetujemo uporabo pri osebah z laktozno netoleranco. 

Več informacij
Proizvajalec LEKO