Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Yogermina 25 junior napitek, 5 kom

Cena: 16,04 €

Spletna cena: 15,24 €

Ali

Yogermina 25 junior napitek, 5 kom

Podrobnosti

Za zadovoljstvo in uspeh v življenju je pomembna tudi urejena prebava.

Kaj je Yogermina?
Yogermina 25 junior  je prehransko dopolnilo, ki vsebuje veliko koncentracijo probiotičnih kultur (25 milijard v eni steklenički ob izdelavi*). Probiotične kulture se s časom naravno razgrajujejo. Yogermina vsebuje 4 seve (3 humanega in 1 rastlinskega izvora), obogateno z arabinogalaktooligosaharidi, beta glukani, karageni in vitamini, ki so pomembni pri hitrem vzpostavljanu bakterijske flore in delovanja črevesja po zdravljenju z antibiotiki, diareji, stresu in prehranskih motnjah.

Probiotične kulture so glavna komponenta črevesne flore. Delujejo tako, da preprečujejo naselitev in razmnoževanje škodljivih bolezenskih bakterij, pospešujejo sintezo vitaminov, izboljšujejo encimsko aktivnost črevesne mukoze in imunski sistem. Probiotične kulture prispevajo k vzdrževanju normalnega stanja kože in njene lepote. Uporabljeni sevi probiotičnih kultur so pridobljeni v patentiranem procesu katerega kakovost zagotavlja proizvajalec Danisco.
 
Napitek Yogermina 25 je izdelan v novi tehniki, z dvoslojno zaščito, ki tvori gel in tako omogoča, da gredo probiotične kulture skozi želodec nedotaknjene in se nato razširijo po črevesju. Karagenani imajo zgoščevalen učinek in upočasnijo prehod skozi črevesje. Prva zaščita je mehak gel, ki prepreči propad kultur med potovanjem skozi želodec, druga pa naredi raztopino gosto in tako podaljša čas v črevesju, da se te lahko pritrdijo na črevesne resice in tako omogoči koristno kolonizacijo.

Yogermina 25 junior  je edino prehransko dopolnilo, ki  vsebuje tako veliko koncentracijo probiotičnih kultur 25 milijard,  v primerjavi z drugimi, ki jih vsebujejo le 5 do 6 milijard.

Ekskluzivne lastnosti napitka Yogermina 25 junior omogočajo uporabo kot dopolnilo ob in po zdravljenju z antibiotiki, kot dopolnilo pri diareji, kakor tudi kot dopolnilo pri vseh drugih prebavnih motnjah povezanih z aktualnim življenjskim slogom, kot so stres, razdraženo črevo in podobno.

Odmerjanje:
1 steklenička napitka na dan, najbolje po jedi. 

Dodatne informacije

Proizvajalec DIET